På svenska In English

Köpvillkor Packhus 

Här får du Information om vilka regler som gäller när du handlar av oss.

Köp

Avtal om köp ingås när du väljer att skicka beställning i kassan och slutför alla steg till och med betalningen/ väljer fakturan. Orderbekräftelse genereras sedan automatiskt av vår databas utan manuell översyn. Vid eventuella felaktigheter i t ex angivande av pris, leveranstid etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. Om du inte är nöjd med vår korrigering får du självklart välja att avboka din order utan kostnad.
 Packhus ingår endast avtal med myndig person, alternativt omyndig person med målsmans tillstånd.

Rabattkod: En och samma rabattkod får endast nyttjas en gång per kund.

 

Pris & Betalning

Pris: I priserna ingår 25% moms om inget annat anges.

 
Vintage produkter kan ha marginal beskattning. I så fall anges 0% moms.

Betalsätt: Kortbetalning: Vi accepterar betalning med VISA och Mastercard. Om du väljer kortbetalning länkas du över till betalningssidan av Payex efter det att du har bekräftat din order i kassans tredje steg. Ange kortnummer, kortets giltighetstid och kortets CVC-kod. CVC-koden är de tre sista siffrorna i namnteckningsfältet på kortets baksida.
Vi använder oss av Payex betaltjänst som är en säkerhetsstandard framtagen av VISA och Mastercard för betalningar över Internet. 
Överföringen sker med säker SSL-kryptering. Det innebär att ingen obehörig kan se dina kortuppgifter. Observera att beställningens totalbelopp kommer att dras direkt på ditt kort i samband med att du godkänner transaktionen även om din beställning inte kan leveras omgående.

Faktura - 14 dagar (35 kr): Vi erbjuder fakturering i samarbete med Payex. Fakturan erhåller du i samband med leverans av din vara. Du har 14 dagar på dig att betala fakturan från det att varan skickats.

Förenklad kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress, vid köp över 2.000 kr görs sedvanlig kreditprövning.
Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta enligt nu gällande referensränta med tillägg av 24,00%.

 

Leverans 

Leveranstid: Lagervaror: Normal leveranstid är 2-7 arbetsdagar efter det att vi mottagit din beställning.
 Beställningsvaror: 2-10 veckor beroende på vilka produkter som beställs. Några dagar efter placerad order får du ett meddelande med planerad leveranstid. Om det skulle uppstå några avvikelser hör vi av oss via e-post så snart vi fått kännedom om detta.

Fraktpris (inom Sverige): Leverans av beställda varor sker med DHL eller Packhus ordnar en specifik transportör.

Fraktpris utom Sverige: 

Leveranssätt: Leverans av beställda varor sker med DHL eller Packhus ordnar en specifik transportör. Andra leveranssätt meddelas i så fall före leverans.

DHL: Används vid de mesta gods. Leverans sker till dörr/port helgfri vardag mellan kl 7-17, inbärning ingår ej. DHL kontaktar dig för att boka utkörning och leverans sker inom ett tvåtimmarsintervall. Observera att man som mottagare inte kan bestämma leveransintervall då det styrs av DHL's fasta rutter på din ort.

Avhämtning: Du kan välja att själv hämta dina varor i Packhus butik direkt vid motorvägen E20 mellan Mariestad & Skara. Vi kommer att kontakta dig och meddela så snart varorna finns klara för avhämtning. 

Avhämtningsadress:
 Packhus butik & lager: BRÄNNEBRONAVÄGEN 1
53397  Götene, Sverige

Öppettider Butik

Torsdag 11.00 - 17.00

Fredag   11.00 - 17.00

Lördag   11.00 - 15.00

Transportansvar: Om varan skadas eller kommer bort under transporten från oss till dig är det vi som är ansvariga. Vid en eventuell retur till oss är det du som kund som är ansvarig för godset.

Transportskador/Felexpediering: Om produkten är skadad vid leveranstillfället bör detta anmälas omgående till Packhus. Detta är viktigt för att vi ska kunna reklamera skadan gentemot vår transportör där behöver vi anmäla transportskadan till denne inom 1-3 dagar. Vi är därför tacksamma om du anmäler skadan inom denna tid.
 Detta gäller såväl synliga som dolda transportskador och det är därför viktigt att du packar upp och kontrollerar att produkten är felfri så snart som möjligt efter mottagandet.
 Om skadan är synlig är det enklast om du anmäler detta direkt till chauffören vid mottagandet av försändelsen. Be att transportören gör en notering om skadan på din kopia av fraktsedeln. Tänk på att alltid spara emballaget för att reklamationen ska kunna hanteras korrekt. 
En produkt som är felaktigt expedierad bör anmälas snarast möjligt till Packhus.
 Om en vara mot förmodan skulle vara felexpedierad, skadad eller felaktig åtar vi oss att kostnadsfritt avhjälpa felet.

Ej utlöst order: Löser du inte ut ditt paket debiteras du 395 kr för tillkomna omkostnader. Detta är kostnader som transportbolaget debiterar oss nämligen

Leveransförsening: Du har rätt att häva ditt köp utan extra kostnad vid eventuell försening mot utlovad leveranstidpunkt i fall av lagervaror.  Om vi får kännedom om leveransförseningar av din order kontaktar vi dig omgående via email eller telefon. För kundanpassade produkter och beställningsvara är inte möjligt att häva ditt köp inom 8 veckors försenad leverans. 

Ångerrätt När du handlar på Packhus.se, Packhus.com eller i Packhus butiken, har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du har mottagit varan. Detta förutsatt att produkten är i väsentligt oförändrat skick, d v s oanvänd och ej skadad. Det är tillåtet att öppna förpackningen och kontrollera varan på sådant vis som ej skadar produkten eller dess förpackning. Observera att det räcker med att du meddelar oss att du vill utnyttja din ångerrätt inom 14 dagar, du behöver alltså inte ha skickat tillbaka varan inom 14 dagar till oss under denna tid för att ångerrätten skall vara giltig.

 När du utnyttjar din ångerrätt står du som kund för returfraktkostnader  & en hanteringsavgift av 125:-sek).  Varan ska skickas tillbaka inom en vecka efter 14 dagars ångerrättsperioden. Köpbeloppet från varan (inte frakten) kommer att återbetalas till dig inom 10 dagar efter mottagningen av varan.

Undantag från ångerrätten: Vid köp av en produkt som tillverkas speciellt för dig och enligt dina specifika önskemål gäller inte ångerrätten. Exempel på detta är om du köper en spiraltrappa eller ett bord med ett specifikt mått som sedan tillverkas just för dig.
Vid beställning av en specialtillverkad vara kommer vi att kontakta dig för godkännande innan ordern expedieras. Undantaget gäller även för vintage-varor (begagnade varor) och varor som målas i en färgton efter önskemål.

Undantag från ångerrätten för Företag:
När du köper olika artiklar som företag då rekommandera vi att du provar på en enstaka artikel först i stället för att man beställer många stucken av samma artikeln. Ångerrätten gäller nämligen för företag i fall av enstaka artikel. INTE för stora beställingar som till ex. grupper av stolar eller kvm klinker.

Så här gör du en retur: Var noga med att förpacka varan ordentligt, använd den ursprungliga produktförpackningen samt ett skyddande transportemballage, likvärdigt det som varan levererades i till dig.
 Returnera varan till Packhus. Tänk på att du står för risken om produkten skadas när den fraktas tillbaka till oss. Om varan är av ett större värde rekommenderar vi därför att transporten försäkras. Packhus kommer ej att lösa ut paket mot postförskott. 
Vid retur av större varor kan vi hjälpa till med returfraktsedel. Betalningen för returfrakten justeras då i samband med utbetalningen av dina pengar. Om du behöver hjälp med en returfraktsedel, vänligen kontakta oss.
 Returadress; Packhus Studio AB

Brännebronavägen 1, 
53397  Götene, Sverige

Vänligen observera att ångerrätt ej gäller företag.

Reklamationsrätt Packhus tillämpar Konsumentköplagens reklamationsrätt vilket innebär att du har tre års reklamationsrätt efter det att du har mottagit varan. Detta förutsätter att alla skötselråd följs och att normal aktsamhet iakttagits. Vid ett reklamationsärende skall du kontakta vår Kundtjänst som vidare hjälper dig med förfarandet. Du kommer då bli ombedd att tillhandahålla bildbevis via mail på felaktigheten/den defekt vara dar felet tydligt framgår. Vid beviljad reklamation skickas en förbetald returfraktsedel ut till dig av kundtjänst. När vi mottagit den reklamarade varan undersöks felet på nytt och därefter skickas en ny vara till dig. Du betalar således inget för varje returfraktsedeln för den reklamerade varan eller frakten för den nya varan.
Reklamationsrätt gäller ej varor som upplevas att ha en annan färg/nuans. Detta beror på att datorskärm visar färger på olika sett. Det är kundens anvar. Man kan prova med att beställa 1 produkt först i stället för 8 i en gång till ex.

 

Sekretess & Säkerhet

Genom din registrering och/eller beställning samtycker du till att Packhus lagrar och använder uppgifter om dina inköp samt de kontaktuppgifter du lämnar. Uppgifterna lagras och används för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig samt att kunna skicka du som kund vår nyhetsbrev. Du har givetvis möjlighet att när som helst skriftligen/ per emejl meddela oss att du motsätter dig behandling av dina personuppgifter för marknadsföringsändamål (Nyhetsbrev).

Vi behandlar dina personuppgifter med största försiktighet och garanterar att dina kunduppgifter endast används av Packhus Studio AB.

Betalningstransaktioner (kortbetalning) hanteras av vår betalningspartner PAYEX för att garantera en snabb och säker betalning.

 

Rättelse, Insyn & Återkallelse

Packhus Studio AB är personuppgiftsansvarig i enlighet med personuppgiftslagen. Enligt 26 § personuppgiftslagen är Packhus därför skyldigt att, efter din egenhändigt undertecknade skriftliga begäran, en gång per kalenderår kostnadsfritt lämna besked om personuppgifter som rör dig behandlas eller ej. Behandlas sådana uppgifter ska skriftlig information lämnas om vilka personuppgifter om dig som behandlas, varifrån dessa uppgifter har hämtats, ändamålen med behandlingen och till vilka mottagare eller kategorier av mottagare som uppgifterna har lämnats. Packhus är även skyldig att på din begäran rätta, blockera eller utplåna sådana personuppgifter som inte har behandlats i enlighet med personuppgiftslagen. Du har även rätt att när som helst återkalla ditt samtycke. Ytterligare personuppgifter om dig kommer då inte att behandlas.

Tvist 

Klagomål eller synpunkter avseende Packhus’s tjänster eller produkter bör meddelas till Packhus kundservice via e-mail info@packhus.se alternativt

telefon +46 727468888. Om du inte är nöjd med vår hantering av ditt ärende är du välkommen att vända dig till din lokala konsumentvägledare eller Allmänna reklamationsnämnden (ARN). Vi följer alltid ARN:s rekommendationer.

Kontakt 

Packhus Studio AB 
Org.nr. 559046-4128
Momsreg.nr/VAT-nr: SE559046412801
Postadress: Lugnås Gamla Affären 1 54294 Marietad, Sverige
Tel. +46(0)40140940
Besök-/Leveransadress:
Brännebronavägen 1,
 53397 Götene, Sverige
Tel. +46(0)727468888
info@packhus.se

 

ENGlish:

Treatment & Application of products
Packhus Warns before you start!
Always: test the product, such as: wax, paint, tile or tiles on a small area first.
Test: If the result is good so you will be satisfied? Are you unsure?
or you have questions regarding this product? Contact Packhus thereof. It is better to get questions answered before continuing. Packhus considers itself not to be responsible for damage caused by incorrect application of the products, or results that not satisfied the customer.

Products containing wood
Wood is a "living" materials that can respond to the local conditions. By the local humidity, heat and light conditions, the wood may show cracks, knots can let go or the wood can twist.
Packhus is not responsible for such damage nor for consequential damage arising - after - the transport of the delivery to the customer.

Välkommen

 

Om Packhus

 

Social

 

Handla hos oss

 

Teknisk information

Öppettider
Kontakta oss
Nyhetsbrev
Karta

  Press
Blogg
Bakgrund
Miljön
Nyhetsbrev
Jobba hos oss 
  Pinterest
Houzz
Instagram
Facebook
Youtube 
  Köpvillkor
Betalningsvillkor
Leveransvillkor
Retur & öppet köp
Reklamation
  PDF-filer & Youtube:
Spiraltrappor - modeller
Spiraltrappor - montering
Kakel & klinker - produkt
Applicering Cementkliniker
Möbelvård
                 

 Hallo?

 

 

 

Vi skickar med 

 

Betalningsalternativ

 

Länk Relationer

PACKHUS STUDIO AB
Organisationsnr.: 559046-4128
Besökadress:
Brännebronavägen 1
53397 Götene
Postadres:
Lugnås G:a Aff 1
54294 Mariestad

Phone:
00 46 727468888 
00 46 50140940
Epost: info@packhus.se